عندي وعندي التهابات في جدار المعدة ودايما عندي وجع وسط صدري مؤخرا الوج

icon 30 سبتمبر 2016
سلام عليكم عندي 26 سنة وعندي التهابات في جدار المعدة ودايما عندي وجع وسط صدري مؤخرا الوجع ده زاد مع نغزات وضيق تنفس ووجع ف دراعي من اسبوع كنت عند دكتور باطنة قال إن قلبي سليم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب فحص الجرثومة الحلزونية واعلامنا بالنتيجة لوضع خطة علاجية