عندي نوعين ديدان Ent Histolytica enterobius vermicularid النوع الثانى باخدله بنداكس اول نوع اعملله ايه ينفع اخد نوعين حبوب

icon 14 مايو 2016
عندي نوعين ديدان Ent Histolytica enterobius vermicularid النوع الثانى باخدله بنداكس اول نوع اعملله ايه ينفع اخد نوعين حبوب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالله ربيع
الجهاز الهضمي والكبد
فلاجيل 500 قرص كل 8 ساعات بعد الاكل لمدة اسبوع ثم اسبوع راحة ثم فيورازول 500 قرص كل 8 ساعات بعد الاكل لمدة اسبوع. وبالمناسبة البنداكس بيتكرر بعد اسبوعين وبعد اسبوعين.