امساك و البواسير المتورمة اكتر من 10 ايام

icon 15 يونيو 2023
دكتور عندي امساك وبواسير متورمة في فتحة الشرج وترجع تدخل عند الانتهاء من قضاء الحاجة عندم يكون امساك يضهر دم قليل اخدت ملينات اكتر من 10 ايام الان و اخدت دافلون 500 غرام اشرب تلاتة حبات باليوم و تحاميل لمدة عشرة ايام وانتهت هل اخدها من جديد لانو لسة في تورم لاكن ليس كالاول رطبة الان وشكرا دكتور

إجابات الأطباء على السؤال

الاستشاري جمال السنهوري
الجهاز الهضمي والكبد
نعم .. استمر على الملين والتحاميل والدافلون حتى تتحسن تماما وتجنب الامساك دائما وقلل من الجلوس على الكرسى .