الم في القولون والمعدة

icon 23 يونيو 2022
عندي الم في المعدة بقالي 4 شهور بتأثر عليا في النفس مبقدرش اخد نفسي لما يجي وجع المعدة بلمس المعدة بتوجعني واكتر حاجة لو لسة مكلتش

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
انصحك بالاتى الابتعاد عن اى ضغوط نفسية قدر الإمكان و تقليل السجاير والاحسن توقفها طبعاً مع الابتعاد عن الحمضيات و الاكل الحار و التوابل والبهارات و المياه الغازية و تاكل طعامك على مهل اذا تحسنت تمام لو باقى تعب لا قدر الله يبقى لازم فحص و عمل تحاليل و اشعة الف سلامة لحضرتك