عندى وجع فى المعدةوقت ما بصحى او اجوع وانتفاخات + فطريات بالفم بكثرة شبه مستمرة وطلع فى جرثومة واخدت هليكيور ومكوستا(وبعمل كل حاجه )وكرارت أكتر من جرعه مش بتروح ممكن حل

icon 22 ديسمبر 2018
عندى وجع فى المعدةوقت ما بصحى او اجوع وانتفاخات + فطريات بالفم بكثرة شبه مستمرة وطلع فى جرثومة واخدت هليكيور ومكوستا(وبعمل كل حاجه )وكرارت أكتر من جرعه مش بتروح ممكن حل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
العلاج ليس بتكرار الجرعة بالنسبة للجرثومة الحلزونية العلاج . هو باخذ العلاج بكامله والفترة المحددة من قبل الطبيب . ارجوا ان تشرح لي ما هو العلاج الذي استعملته بالتفصيل
الدكتور جابر بدران
الجهاز الهضمي والكبد
اهم شيء تقطع كل شي ادوية وتنظم أوقات الطعام مع الابتعاد عن المخرشات ونتحدث مرة أخرى بعد اسبوع