ضيق التنفس وارتحاع مري وجرثومه المعده وقرح ف المرئ وفتك الحجاب الحلجز

icon 4 يناير 2022
ذهبت لدكتور صدريه كتبلي ع دوا يساعدني ع ضيق التنفس مع العلم اني اعاني من ارتحاع مري وجرثومه المعده والفتك الخجاب الحاجز وقرح ف المرئ وباخد دوا لهم هل دوا بتاع ضيق التنفس هذا يؤثر علي الدويه الي بخدها للحاجات الي عندي مع العلم تم استخدامه مرا وحسيت بحرقان ف الزور وهذا الدوا هوا seretide disku 250

إجابات الأطباء على السؤال

اولا لا بد من علاج الارتجاع

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية

اولا لا بد من علاج الارتجاع