القولون العصبي والانتفاح

icon 12 يوليو 2019
دايمابعاني م انتفاخ وسوء هضم باقل اكل ولما بمارس رياضة او باخد اميرزول الدنيا بتتظبط بس بقالي ١٠ ايام مش بعمل حمام ولو عملت بيكون تعنية لكن مفيش آلم ومعدل الاكل و الشهية طبيعي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لعلاج الامساك يجب تغيير نظام الطعام والاكمال الاطعمه المليئه بالالياف بالاضافه الى الاكثار من تناول الماء على الاقل 8 اكواب يوميا منذ الصباح الباكر بعد الاستيقاظ مباشره حوالى او ثلاثه اكواب من الماء الدافئ حراره الغرفه كميه قبل وجبات الطعام قبل النوم رياضه المشي جدا في تحرك الامعاء بشكل طبيعي