حرقه في المعده وباخدلها علاج مش عامل نتيحه وكل الاكل بيعملي حرقان

icon 2 ديسمبر 2020
حرقة شديدة فى المعد ة و المراء بعد الوجبات حتى لو كانت خفيفة او مسلوق وشعور بالامتلاء وترجيع بعض ااوقات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور جهاد جمال عبد الحي
الجهاز الهضمي والكبد
طيب العلاج بدأاه من امتى وايه العلاج اللي بتاخديه لو بتاخدي مسكنات تتوقف ممنوع الشاي القهوة النسكافيه الحار وتابعي مع دكتور جهاز هضمي عشان ممكن تحتاجي منظار معده على حسب تقييم الحالة