طريقة لعلاج بؤرتين سرطانية في الكبد

icon 19 أغسطس 2023
والدي تم تشخيصه أنه عنده بؤرتين سرطانية في الكبد واحدة 5سم والتانية 3 سم والدكتور أخبرنا أنه يصعب استخدام الكيماوي بسبب انسداد وريد بسبب تضخم في الطحال ونصحنا باستخدام اقراص nexavar بس قال إنه مش مضمون هل في طريقة أخري للعلاج

الملفات المرفقة:

IMG_20230820_003845

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد يوسف فرح
الجهاز الهضمي والكبد
الطبيب المعالج لوالدك هو اقدر الناس على الاجابه على سؤالك ومن خلال متن السؤال اعتقد ان الحبوب المذكوره هي العلاج المناسب في هذه الحاله