مشكله في الجهاز الهضمي

icon 16 يونيو 2022
بعد كل مره ادخل فيها الحمام (براز ) احس بهبوط و ثقل فيالدماغ و نعس و اغلب الاوقات ببقي عايز ادخل الحمام و بدخل مش بعمل حمام ده غير ان بعد الاكل بيحصل في بطني تشنجات

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
افرازات خلف الانف بتسبب مغص و تقلصات بالمعدة و علاج الجيوب الانفيه قد يسبب الاعراض اللى بتكشكى منها خليك على بهاخة الأنف و وقف ادوية الحساسية الانفية و المسكنات و ان شاء الله بتتحسن الف سلامة لحضرتك
د. محمد الشناق
باطنية
علىى الأغلب هاي اعراض قولون عصبي.... ولكن في الأول اعمل فحص الغدة الدرقية TFT لانه كسل الغدة بعمل هاي الأعراض. واذا كان الفحص طبيعي عليك أن تتبع حمية غذائية كتناول الخضار والاكثار من الماء وتجنب المنبهات والمشروبات الغازية والوجبات السريعة والتدخين والقلق. واخدةعلاج poxidum حبة عند اللزوم و linaclotide capsule حبة يوميا.
تعليقات الطبيب على السؤال
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
انا مريض جيوب انفية الدكتور بيقولي ممكن بسبب الافرازات التي تنزل من الانف علي المعده ؟؟
icon 6 نوفمبر 2018
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
هل عادي استمر علي البخاخه فترات طويله ؟؟
icon 6 نوفمبر 2018
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
ازاي اوقف برشام الحساسيه و انا عندي حساسية
icon 6 نوفمبر 2018