بدا بغازات مزعجة خصوصا انا ونائم ..بعد كدة الغازات خفت .والان اعانى من عدم انتظام الاخراج ...يعنى ممكن يومين اوتلاتة معملش حاجة ..امساك بعد كدة يقلب باسهال.الم بسيط اسفل البطن

icon 20 يوليو 2016
بدا بغازات مزعجة خصوصا انا ونائم ..بعد كدة الغازات خفت .والان اعانى من عدم انتظام الاخراج ...يعنى ممكن يومين اوتلاتة معملش حاجة ..امساك بعد كدة يقلب باسهال.الم بسيط اسفل البطن

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد يوسف فرح
الجهاز الهضمي والكبد
هل سبق وان راجعت الطبيب .. الافضل استشارة الطبيب