ارتفاع انزيمات الكبد

icon 25 أغسطس 2022
باخد اميوران لعلاج الوهن العضلي وسببلي ارتفاع شديد في انزيمات الكبد ودكتور الاعصاب وقف الاميوران وعملت تحليل فيروسات طلع سليم الحمد لله دكتور الجهاز الهضمي كتبلي ليفاجول تعبمى وعملي ضيق تنفس كتبلي اورسوبلس واتحسنت عليه لكن تحسن بطيء جدا لو امكن طريقة وعلاج سريع انزل بيه انزيمات الكبد عمري ٣٨سنة

الملفات المرفقة:

IMG_٢٠٢٢٠٨٢٥_٢١٤٨٤٦ IMG_٢٠٢٢٠٨٢٥_٢١٤٨٢٢

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
مادام وقفت الدواء المسبب فى ارتفاع الانزيمات و ايضا واظب على الاكل الصحى و خاصاً الخضراوات والفواكه الطازجة و ابتعد عن الأكل الحار تماماً و اكل الشارع و الدهون و الراحة الجسمانيه هامة جدا مع اخذ عسل نحل يوميا مع اى مشروب دافي عدا الشاى ة القهوه و مع الوقت هتتحسن التحاليل ان شاء الله و انصحك بمتابعة التحاليل يعنى تعيد التحاليل الاولى و ليس الفيروسات طبعا بعد ٤ اسابيع من العلاج و قف اميوران الف سلامة لحضرتك