انا مش بعرف انام علي الجانب الايمن او الايسر بقالي فترة كبيره بنام علي

icon 16 نوفمبر 2015
السلام عليكم انا مش بعرف انام علي الجانب الايمن او الايسر بقالي فترة كبيره بنام علي ظهري كل لما اجي انام علي اي جانب بطني بتوجعني اوي كان عندي جرثومة المعده من فتره

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
وهل تم علاج الجرثومة ؟ ارجو التوضيح وارجو ايضاح طبيعة الالم عندما تنام على احد الجنبين