انا مريضه إرتجاع قى المرئ إتعالجت منه بس مش فتره طويله هو خف كتير بس مع اكل اى شى حار او حوادق بتعب كتير ومابطيق حرقة المعده إيه الحل

icon 4 فبراير 2015
انا مريضه إرتجاع قى المرئ إتعالجت منه بس مش فتره طويله هو خف كتير بس مع اكل اى شى حار او حوادق بتعب كتير ومابطيق حرقة المعده إيه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علاء ماجد اليبرودي
الجهاز الهضمي والكبد
الاستمرار على علاج مثبطات حموضة المعدة. إجراء تنظير علوي لاستثناء فتق الحجاب الحاجز وضع الحل الجراحي في عين الاعتبار عند اللزوم