مرض باريت في المريء

icon 16 يونيو 2022
انا عندي متلازمة باريت في المريء و تشخيص الباثولجي الحمدلله طلع مفيهوش حاجة ف الدكتور مشاني على علاج شهر و نص بانتوبرازول و جاناتون ،مع العلم ان فايتامين د عندي ٤.٤ و النورمال ٣٠ مرضاش يعالجه الا بعد اتمام علاج باريت و انا بعاني من اعراض نقص فيتامين د (وجع في القلب ،تنميل هل ده طبيعي؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزق صياد سرحان
باطنية
فيامين د ٤٤ و النورمال ٣٠ فما هو العلاج الذى رفضه طبيبك ولا علاقة له بوجع القلب ولا التنميل عليك بفحص فيتامين ب١٢ كسبب للتنميل