التجشؤ المستمر وضيق التنفس غازات كثيره بالبطن

icon 25 ديسمبر 2022
السلام عليكم .دكتور انا عندي قولون عصبي ليا ١٠ سنين ومتابع ب علاج معين معاه .لكن في اعراض جدت معايا الايام دي .غازات كثيره بالبطن مع احتباسها وعدم القدره ع اخراجها.كذلك امساك واسهال وعدم القدره ع اخراجه الا ب حقنه شرجيه .نبض بالبطن ملحوظ . آلام شديده جدا .ضيق تنفس .مع اقل كميه اكل بيحصل تجشؤ مستمر

إجابات الأطباء على السؤال

د. سامح الباز
باطنية
غالبا التجشؤ اعراض التهاب المعده و سوء هضم ممكن ناخد علاج للمعده مع علاج للهضم لو استمر نعمل تحليل براز و جرثومة المعدة