اعاني من الم قوي في اعلي المعدي وبين الثديين

icon 13 يونيو 2021
انا عندي الم مفاجئ في اعلي المعده وبيتعب قلبي وظهري وانا مريضه سكر وعملت تحاليل كرونا مش عندي بعد ما عملت اشعه الصدر

الملفات المرفقة:

16236084158974705106160676383605

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد انس احمد مروان نشواتي
باطنية
لو السكر بقى ليه مدة طويلة لازم نتأكد انه مفيش مشاكل في شرايين القلب لان الام راس المعدة ممكن مؤشر على نقص تروية دموية بالكراتين التاجية  بردو لازم نتأكد انه مافيش ارتجاع مريء شديد عامل الألم ده  راجعي استشاري باطنة يطمنك ع القلب وجهاز الهضم المعدة