انا عندى و بقالى فترة بعانى من صعوبه في الاخراج بقعد اسبوع مش بقدر اقو

icon 20 أكتوبر 2015
السلام عليكم .... انا عندى 25 سنه و بقالى فترة بعانى من صعوبه في الإخراج بقعد أسبوع مش بقدر أقوم بالعمليه من غير ما أحس بالتعب و لازم اخد الملين عشان ادخل التواليت ...

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور خالد المهدي
الجهاز الهضمي والكبد
زيادة الكل الالياف من الخضرة والفاكهة والخبز الخشن والشوفان واستعمل السنامكي