انا عملت عملية البواسير من اسبوع و فيه تحسن بس عايز امتي ارجع لحياتي ا

icon 25 سبتمبر 2016
انا عملت عملية البواسير من اسبوع و فيه تحسن بس عايز اعرف امتي ارجع لحياتي الطبيعية و يختفي الالم دا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
اهم شيء في وضعك اخي ألكريم هو ان تبتعد عن الامساك كلياً في الوقت الحالي ويجب عليك شرب الماء بكثرة خاصة في الصباح الباكر من 2 الى 3 كبايات من الماء اعتمد بطعامك على الخضار وعلى الفاكهة حتى تبقى معدتك طرية ومهم ايضا نظافة المكان اي ان تُنظف بلطف الشرج بالماء والصابون بعد كل تغوط بهذه الطريقة تكون عملية شفاء الجرح سريعة وبدون اي مضاعفات