انا عملت اشعة عالمخ وطلع نتيجة الاشعة normal فى كل حاجة ومفيش اى axial masses or axial fluid connection بس ظهر very small extradural space appear in one cut ده ورم

icon 5 مايو 2016
انا عملت اشعة عالمخ وطلع نتيجة الاشعة normal فى كل حاجة ومفيش اى axial masses or axial fluid connection بس ظهر very small extradural space appear in one cut ده ورم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لماذا التفكير بالورم ؟ يجب ان اعلم ما هي عوارضك ولماذا تم اجراء هذه الصورة هل هي صورة اشعة عادية ، سبب اجؤاء الصورة ضروري لكي اعرف تفاصيل ما تعاني منه