تكون البازهر وبطئ افراغ المعدة

icon 15 يونيو 2022
انا بيتكدس عندي الطعام علي شكل كرات صلبة داخل المعده وبتعملي صعوبة هضم لدرجة اني مش بعرف أآخد نفسي وبيحصلي ديق تنفس بسببها وذهبت الي الطبيب وعملت تحليل جرثومة وطلع عندي جرثومة ولكن أخذت العلاج وهو مكون من هيليكيور وإلبرازول لمدة اسبوع ولم اتحسن مع العلم انه بيتكون البازهر وبيحصل بطئ في افراغ المعدة

الملفات المرفقة:

IMG20220613222226 IMG20220606145355

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
لابد اولا من اكتمال كورس علاج جرثومة المعدة و بعدها تعمل تحليل اخر الجرثومة للتاكد من الشفاء منها نهائيا