انا بعانى من ارتجاع الاكل بعد الاكل كل يوم وحموضه من فتره فى حدود شهرين وكشفت عند دكتور باطنه وقال لى انه دى التهابات وقله هضم.. بس علاجه مجبش نتيجه ولسه بعانى من الارتجاع ده

icon 8 فبراير 2017
انا بعانى من ارتجاع الاكل بعد الاكل كل يوم وحموضه من فتره فى حدود شهرين وكشفت عند دكتور باطنه وقال لى انه دى التهابات وقله هضم.. بس علاجه مجبش نتيجه ولسه بعانى من الارتجاع ده

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
يجب عمل منظار هضمي علوي.نقطة انتهى.