مشكلتى فى زيادة وزنى

icon 26 مايو 2022
انا باخد ديكساميثازون حقن واقراص لزيادة الوزن اليوم اللى باخدهم فيه بدخل الحمام كتير كل شويه وبيجيلى ارق فى نومى وساعات النوم بقت قليلة وده حاجه جديده

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الشناق
باطنية
عفوا انتي بس بتاخدي الديكسا لزيادة الوزن ..... اذا كان هاد السبب بس فبنصحك بايقافه لانه اله كثير اعراض جانبيه منها الارق الي بتشكيه منه وبالنسبة لزيادة الوزن راجعي أخصائي تغذية مش حل انك تاخدي ديكسا ممكن يعملك سكري وضغط في المستقبل