انا اتغديد وبعدها نمت وقمات بعدها بساعتين كان في سكاكين فى بطانى وبعدها رجعاات ارتاحت شويه ومزال الم اسفل البطن شديد

icon 28 يناير 2019
انا اتغديد وبعدها نمت وقمات بعدها بساعتين كان في سكاكين فى بطانى وبعدها رجعاات ارتاحت شويه ومزال الم اسفل البطن شديد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وليد حسن عبدالرحيم
باطنية
اولا الف سلامه علي حضرتك ، ثانيا يجب عليك الذهاب الي طبيب باطني للفحص السريري و عمل الفحوصات اللازمه للتشخيص المناسب و بدايه العلاج.