مشكله انتفاخ البطن بعد الولاده

icon 14 يونيو 2020
السلام عليكم امي ولدت عملية قيصريه وبطنها منتفخ كأنها ماولدت ؟!! تقول غازات بس مااعتقد الغازات تنفخ البطن كذا!

إجابات الأطباء على السؤال

والدتك المفروض تتحرك شويه عشان حركه الأمعاء تنتظم اكتر وتبدا العلاج ده دايجست ايز قبل الاكل 3مرات وباريت 20 قبل الافطار

د. محمد علي عطية التراوي
باطنية

والدتك المفروض تتحرك شويه عشان حركه الأمعاء تنتظم اكتر وتبدا العلاج ده دايجست ايز قبل الاكل 3مرات وباريت 20 قبل الافطار