طولي 182سم وزني 63 رغم اني اكل كتير وباخد بروتين وعمري 16 هل هو سكر

icon 30 يوليو 2020
الم في المعدة و ارهاق دائم

إجابات الأطباء على السؤال

د. انمار مروان
طب عام
الاخ الكربم .. الارهاق الدائم بدون سبب واضح قد يكون احد علامات نقص لاحد الفيتامينات او المعادن مثل ؛فيتامين ديفيتامين B 12 الكالسيوم الفسفورفقر الدمالجلوس لفترات طويلةداء السكرلذا ، يمكن الذهاب للمختبر و عمل هذه الفحوصات لاستبعاد هذه الاحتمالات الواردة .

تعليقات الزائرين

الهداف فون الهداف فون

السلام عليكم ي دكتور حضرتك انا بعاني بقالي 3 شهور من تقل في معدتي من فوق بس مش دي المشكلة المشكلة ان انا لما احس بالتقل ده بفضل يومين مش بنام واعصابي مشدوده ومعدتي رافضه اي اكل ومش حاسس بجوع لحد ما اخد محلول يفك معدتي وابدأ اجوع ابقي كويس وارجع انام طبيعي مش عارف دي من معدتي ولا القولون ولا ايه حضرتك جالك حاله زي كده قبل كده ؟؟

icon 2 أكتوبر 2022