اعانى من اعراض غريبه للقولون

icon 22 نوفمبر 2021
اعانى من انتفاخ شديد ف البطن و حرقان ف البطن و ضربات قلب ف المعده نبض يعنى و الام ف الظهر و تغير فى لون البول ماسبب الاعراض هل القولون العصبى ام سبب اخر

إجابات الأطباء على السؤال

الاعراض كلها تتماشى مع تهيج القولون ما عدا تغير لون البول ونحتاج الى فحص بول وراسب

الدكتور محسن جنيدي
الجهاز الهضمي والكبد

الاعراض كلها تتماشى مع تهيج القولون ما عدا تغير لون البول ونحتاج الى فحص بول وراسب