استفسار عن مشكلة في حلقي

icon 28 أبريل 2020
اشعر وكأنو فيه شي متعلق في حلقي مو راضي يطلع ولاينزل لايوجد حموضة ولاغثيان بس تقيؤ خفيف جدا يتكرر من ٣ الى ٤ مرات بعد الاكل

إجابات الأطباء على السؤال

لا بد من المعاينة والكشف السريري وعمل منظار للمريء والمعدة وتناول غذاء خفيف معظمه سوائل

د. عادل راجى
باطنية

لا بد من المعاينة والكشف السريري وعمل منظار للمريء والمعدة وتناول غذاء خفيف معظمه سوائل

تعليقات الزائرين

Fatma Ayman Fatma Ayman

لو سمحت يا دكتور انا امي عندها ٤٨ سنة ساعات لما بتاكل بيجيلها صداع نصفي جامد وساعات بيبقي معاه غثيان والنهاردة بعد الفطار جالها الاول زغللة في عينيها بس بسيطة يعني وجالها صداع بس لما بتاخد مسكن اسمه فاستافلام الصداع بيروح وبتبقي كويسة وساعات بتاخد علشان الغثيان دواء فيسيرالجين وبيخليها كويسة فانا خايفة عليها وعايزة اعرف الادوية دي كدة غلط ولا ايه (هي كانت كاشفة قبل كدة علشان السكر والدكتور كتبلها سيدوفاج ٨٥٠ مرة بعد الغذاء)

icon 28 أبريل 2020