ابنى نزل دم كميه قليله مع البراز توقف يومين ورجع تانى بس مظهرش فالحفاض ضهر في ورق الحمام دم خايفه يكون بوليب حللتله براز مفيش دم لو بوليب ممكن يتوقف النزف ولا يظهر في التحليل

icon 30 ديسمبر 2015
ابنى نزل دم كميه قليله مع البراز توقف يومين ورجع تانى بس مظهرش فالحفاض ضهر في ورق الحمام دم خايفه يكون بوليب حللتله براز مفيش دم لو بوليب ممكن يتوقف النزف ولا يظهر في التحليل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد نجيب عبدالله
الجهاز الهضمي والكبد
اعملي تحليل دم خفي في البراز 3 مرات ولو طلع إيجابي اعملي له منظار قولون