اريد التواصل مع دكتور جهاز هضمي وكبد ارتفاع انزيمات الكبد ثلاث اضعاف

icon 3 أكتوبر 2021
GPT 128 GOT 136 Ph 10.2 وارتفاع نسبة الخلايا البشرية في البول وصديد خفيف ومعنديش فايرس ايه اللي ممكن يبقي السبب واخد خطوات ايه عشان اعرف السبب واتعالج

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية
اعمل سونار علي البطن وتحليل فيروسات الكبد مع البعد عن الاديه التي ترفع انزيمات الكبد مثل ادويه الكوليسترول