نوبه صدريه مع الم في انحاء البطن

icon 30 يونيو 2020
كتمه في الصدر مع بلغم لزج بيقفل صدري اخدت مذيبات بلغم وموسع شعب ثيوفلين ومضاد حيوي ازرومايسين وفيتاسيد فوار بعد يومين صدري كتم تاني والدواء مافيش ناتيجه وحاسس ان قولوني مسمع في كل مكان وسطي وجنابي وتحت صدري عملت اشعه مقطعيه علي الصدر وقالي فري مافيش مشكله

الملفات المرفقة:

1d8b647f-5595-43f2-8978-47eeb3be13a5

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد سعييد العشري
جراحة الكلى والمسالك البولية والذكورة والعقم
عفوا الأشعة المقطعية بها إلتهاب رؤيي بكتيري علي الجانبين بس مستبعد فيروس كورونا لكن يجب التدخل للعلاج
تعليقات الطبيب على السؤال