التهاب الشعب الهوائية

icon 13 أغسطس 2022
عندي حساسيه الشعب الهوائية بقالي ٣ شهور ضيق في التنفس و بلغم علي الصدر لاكن بدون سعال رحت و كشفت وماشي علي دواء حساسيه و بخاخه موسعه للشعب الهوائية لاكن حاسس اني مبتحسنش او تحسن بطيئ

إجابات الأطباء على السؤال

د. تامر عوض
صدرية
الحساسية بتكون مزمنة اما طالما من ٣ شهور فقط ولا يوجد تاريخ مرضى الأفضل عمل أشعة مقطعيه ووظائف رئه واستبعاد أسباب أخرى
طاقم الطبي
يفضل التقييم عند طبيب صدرية لاجراء وظائف الرئة واعطاء العلاج المناسب

تعليقات الزائرين

Mahmoud Samir Mahmoud Samir

حضرتك انا عملت اشعه مقطعيه ومفيش حاجه فيها وعندي نفس الاعراض مع سعال جاف

icon 25 أكتوبر 2022
Mohammed Quran lover Mohammed Quran lover

حضرتك انا بقالي 3شهور ونص عندي ضيق في التنفس وعملت تحاليل واشعات كلها ظهر فيها التهابات وحساسيه ودكاتره كلهم قالو خد العلاج ومفيش تحسن حتا بعد ما بطلت التدخين ربنا يشفي الجميع يارب العالمين

icon 29 نوفمبر 2022