سؤالي عن ضيق تنفس ومفيش تحسن وعملت كل الفحوصات

icon 26 أبريل 2020
انا عندي ضيق تنفس ومش عارفة سببو اية وروحت لدكتور صدر وعملت اشاعة مفهاش حاجة وروحت لدكتور أنف وأذن وعملت اشاعة على الغدة وعلى الجيوب الأنفية وتحليل غدة ومش قادرة من ضيق النفس

الملفات المرفقة:

f8575705-8322-48b5-97fb-db78384b3a0a

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسامة مهران
صدرية
ضيق التنفس له أسباب كثيرة مثل الأنيميا الحادة، لكن ماهو تشخيص أخصائي الصدر وأخصائي الأنف والأذن والحنجرة اللذان قاما بالكشف المباشر؟؟