الاسترواح الصدري الام الرئة و اخراج كويرات خضراء

icon 5 ديسمبر 2022
الاسترواح الصدري قمت بعملية جراحية منذ 2015 والآن اشعر بألم في صدري هل ممكن ان يكون نتيجة تعفن او ما شابه ذلك؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
المفضل اجراء صورة صدر

تعليقات الزائرين

nour saber nour saber

انا خطيبي طويل ووزنه ضعيف جدا ومدخن وجالو من فتره كبيره الاسترواح الهواء ده عمل عمليه دخلو خرطوم وعشان يسحب الهواء وجالو تاني وعمل عمليه تاني خرطوم بردو مش جراحه عملها امبارح كنت عاوزه استفسر هل ده يؤثر علي الاطفال يعني ممكن يورثه وهل يوثر علي العلاقه الحميمه وهو هيتم ٣٠ سنه في شهر ٩ هل ممكن يرجعلو تاني طب لو رجع نخلص منه ازاي نهائي وشكرا

icon 8 مايو 2023
mohammad achik ali mohammad achik ali

السلام عليكم قبل اربع شهور صار عندي استرواح صدر ورحت لأ لمشفى وركبولي أنبوب وخرجوني بعد اسبوع رجع الي لوجع وساولي عملية أستئصال فقاعات في رئة بعد خروجي من مشفى ما يقارب ثلاث شهور ونصف الي لأن تاني طعنات كل دقيقة او خمس دقأق في صدري

icon 5 نوفمبر 2023