انا بنتي شهوور ورفضت تاخد اللبن مع العلم انها بتاخد لبن صناعي وكانت بت

icon 16 أكتوبر 2013
انا بنتي 8 شهوور ورفضت تاخد اللبن مع العلم انها بتاخد لبن صناعي وكانت بتعاني من بدايه الاصابه بالاتهاب الرئوي ووجبتها ف الزبادي قلت واكلها قل ايه ممكن يكون الحل وبتكح بسيط ولسه اسنانها مطلعتش وبتزي ميهؤمن بؤها كتيير وبتعض ف اي حاجه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
بتعض كثير وعمرها 8 شهور يعنى ان اللثه متهيجه ويكون ذلك قبل طلوع الاسنان.ممكن اعطائها من الباراسيتمول يخفف الم اللثه ويتحسن اكلها
الدكتور تيسير الزعبي
أطفال وحديثي الولادة
مادام انها تأخذ الحليب الصناعى فما هى المشكله؟ادخلى المواد الاخري بتدريج. اما الاسنان فلا يزال وقت ربم حتى عمر السنه تبداء فى الظهور.لتخفيف الم الاسنان تغطى مسكن لاطفال