يا دكتور لو سمحت 2 من اسناني اللي ادام بيوجعوني جدا ودلوقتي بدأت السنه التالته اللي جنبهم توجعني برضوا رغم ان مفيش اي تسوس ظاهري والاسنان تشوفها كانها طبيعيه

icon 28 يناير 2019
يا دكتور لو سمحت 2 من اسناني اللي ادام بيوجعوني جدا ودلوقتي بدأت السنه التالته اللي جنبهم توجعني برضوا رغم ان مفيش اي تسوس ظاهري والاسنان تشوفها كانها طبيعيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وسيم هايل
طب اسنان
يجب فحص الاطباق..ممكن ان يكون الاطباق شديد ويسبب ضغط زائد على الاسنان
د. محمد انس حيدر
طب اسنان
يجب مراجعة طبيب الأسنان في العيادة لاجراء فحص سريري و صورة أشعة ليتم التشخيص المناسب لحالتك ، ممكن أن يكون الألم لثوي المنشأ بسبب حساسية الأسنان كما يمكن ان يكون لديك نخور غير ظاهرة في المناطق بين الأسنان . لذلك ننصح بمراجعة طبيب الأسنان