طب الاسنان لاحظت الم في الاسنان

icon 11 أكتوبر 2023
وانا بشرب ماء بارد النهاردة لاحظت الم في السنة السفلية من الفم والموضوع اتكرر فبصيت عليها ف المراية لقيت خط صغير خالص علي الجنب في السنة واول مرة الاحظه فهل كده هو السبب ؟؟ واي سببه واي علاجه؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايناس عدنان تللو
طب اسنان
الألم على البارد ممكن يكون اشاره لوجود تسوس في احد الاسنان يجب التوجه لطبيب الاسنان لاجراء الفحص الدقيق وفي خال وحود تسوس فان تنظيف التسوس واحراء الحشو هو العلاج المناسب