فطريات الفم المتكرره سنويا

icon 31 مايو 2023
والديني عندها 67 سنه وكل سنه في نفس المعاد بيطلع ليها فطريات في الفم بنتعب جدااا في العلاج وفي النهايه كله بيكون مسكنات موضعيه ممكن تفيدني في الموضوع وايه اللي ممكن اعمله

الملفات المرفقة:

16855628793933968075507624372004

إجابات الأطباء على السؤال

د. انس الصليبي
طب اسنان
هذا نوع من انواع التقرحات لها علاقة بمناعة الجسم و يظهر عادة بسبب التوتر القلق او ممكن نتيجة تنال طعام طرفه حاد .....ليس له دواء يعالجه لانه يختفي لوحده و نكتفي بمراهم التسكين ....و للعلم يكون مؤلم او ثلاث ل خمس ايام ثم يبدا يخف فلتتجنب ما يمكن ان يزيد الالم سواء من اطعمه او توتر او قلق و سلامتها