ما سبب الالم في التلبيسة المؤقتة؟ واللثة المحيطة بها لونها احمر

icon 9 فبراير 2019
ما سبب الالم في التلبيسة المؤقتة؟ واللثة المحيطة بها لونها احمر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبدالرحمن محمد الحميدان
طب اسنان
التهاب في اللثة بسب اسباب متعددة ويمكن تشخيصة بزيارة طبيب للثة
الدكتور اسامة الطاهر
طب اسنان
اما احمرار اللثه سببه اما نتيجه تحضير السن او حواف التلبيس المؤقت
الدكتور اسامة الطاهر
طب اسنان
طبيعي لانها لا تكون مصنوعه من مواد اقل جوده .ويكون الهدف منه المظهر . وتحمي السن من البروده والحرارة .