وقوع طفلتى ع اسنانها

icon 28 مايو 2020
لوسمحت بنتى 6سنين وقعت ع اسنانها.الناب اللى فوق وقع بأكمله ونزل دم كتير مكانه. والسنتين اللى قدام من فوق نزله شويه عن مكانهم ومتلخلخين واللثه فوقيهم ملتهبه وزرقا.السنتين المتلخلخين دول المفروض اخلعهم ولا اسيبهم لما يقعوا لوحدهم.وهى مش عارفه تاكل السنتين اللى فوق بيخبطوا فى السنتين اللى تحت وبيألموها

الملفات المرفقة:

IMG_20200527_214007

إجابات الأطباء على السؤال

اولا هى وقعت امتى؟؟ ولو تقدرى تروح لدكتور اسنان خبير ف علاج كدمات الاسنان يا ريت ولو لم يمكن ارجوك بلاش تخلعى الأسنان الأمامية تحت اى ظرف و تاخد مضاد حيوى بس هى لازم تتعرض على دكتور ف العيادة

الدكتور غاده يحي عبد الرازق
طب اسنان

اولا هى وقعت امتى؟؟ ولو تقدرى تروح لدكتور اسنان خبير ف علاج كدمات الاسنان يا ريت ولو لم يمكن ارجوك بلاش تخلعى الأسنان الأمامية تحت اى ظرف و تاخد مضاد حيوى بس هى لازم تتعرض على دكتور ف العيادة

د. احمد العلوانى
طب اسنان
الطفلة وقعت امتى؟؟؟ حتاخد مضاد حيوى و مسكن و حتثبت انشاء الله و بعد اسبوعين تذهب للطبيب لتقييم الوضع