تورم اللثة للناب السفلى

icon 3 أكتوبر 2022
كنت عاملة تنظيف جير للاسنان من حوالى شهر بس بدأت احس ان في وجع في اللثة اللى بين الناب السفلى الايمن والسنة اللى جنبة وجع لفترة صغيرة ويروح والنهاردة لقيت اللثة اللى ورا للناب السفلى وارمة شويه مع العلم مفيش نزيف للثة

إجابات الأطباء على السؤال

د. سالي سعيد عبدالعال
طب اسنان
قد يكون التهاب او جيب في اللثة....ارجو الاهتمام بتفريش الاسنان بطريقة صحيحه ومضمضه وانصحك باستخدام خيط الاسنانdental floss بعد الوجبات لتنظيف ما بين الاسنان ....والافضل المتابعه مع الطبيب