لسه عامل حشو في ضرس عندي و كل م اشرب مياه (دافيه) الجمب ال في الضرس بيبقي في الم بسيط بس في الم دة بسبب ايه ؟

icon 22 مارس 2019
لسه عامل حشو في ضرس عندي و كل م اشرب مياه (دافيه) الجمب ال في الضرس بيبقي في الم بسيط بس في الم دة بسبب ايه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن حمادة
طب اسنان
بعض الحشوات يكون لها حساسية بعد تركيبها قد تستمر إلى ثلاثة أسابيع وإذا لم يحدث توقف للألم أقترح عليك مراجعة الطبيب