مشكلة الاسنان والخيط

icon 3 يوليو 2020
لدي سن محشو ولك بين الاسنان في اللثة يوجد الم بسيط ومع نفس الوقت غير قادر على ادخل خيط الاسنان بين سن للتنظيف بسبب عند ادخالة لا يوجد مكان مع علم مسبقا كان يوجد فراغ الان لا يوجد ما الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة لينا محمود عبد العظيم
طب اسنان
غالبا السنه المحشو العامل المشكله وده بيكون نتيجه أنها كبيره شويه محتاجه تصغر من المنطقه ال بين الأسنان ممكن تروح الدكتور ال عاملها بكل سهوله هيظبطها