بعد مثبت التقويم اسنان

icon 13 أبريل 2022
كنت مركبة تقويم اسنان من حوالي 5 سنين وركبته سنه بعدها اخدت المثبت حطيته سنه والدكتور سافر وانا شيلت المثبت بعد سنه والفرق ف سناني من قدام رجع، المثبت اتكسر واتأكل بس ساعات بغسلة وبحطة لحد دلوقتي، اعمل ايه انا بقالي اكتر من سنتين خايفة اروح لدكتور يقولي حطي تقويم تاني لاني مش هقدر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نهروان بركات
طب اسنان
مرحبا لا داعي ابدا لاستخدام المثبت القديم حيث أنه غير مفيد حاليا و انصحك بالمسارعه إلى الطبيب قبل أن يزيد الفراغ أكثر .كذلك قد يكون لدي الطبيب حلول تجميليه أخرى في حال لم ترغبي بالتقويم ..أنوه هنا إلى إمكانية استخدام التقويم الشفاف المتحرك و لا داعي للخوف من التقويم سلامتك