التهاب اللثه الم في الاسنان الم في اللثه

icon 8 أغسطس 2022
كان عندي وجع في الثه وحكه اسنان رزحت للدكتور وقال انه في جير كتير و تم ازاله خلاص بس لسه في احمرار في اللثه والم برده و عند الضغط ع اللثه اتألم و لكن لا شاعر بالالم عند شرب سخن او ساقع هل ده امر طبيعي ام لا وصاني الدكتور بمعجون باردونتكس ومضمضه اوروفيكس و فلاجيل اقراص هل ده كفايه ولا احتاج علاج

إجابات الأطباء على السؤال

د. صفاء المغربي
طب اسنان
في حال كان عندك التهاب شديد في اللثة ف انه يحتاج وقت حتى تعود لوضعها الطبيعي. انصحك بالاستمرار على معجون باردونتكس و تفريش الاسنان بانتظام مع استخدام الغسول و اعادة تقييم الوضع بعد اسبوعين.