قامت بعمل حشو عصب وتركيب طربوش وبعد حوالي شهر لقيت تسوس علي الطربوش هل من الممكن ان يحدث تسوس للطربوش

icon 3 ديسمبر 2016
قامت بعمل حشو عصب وتركيب طربوش وبعد حوالي شهر لقيت تسوس علي الطربوش هل من الممكن ان يحدث تسوس للطربوش

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف بدير يوسف المسيري
طب اسنان
اي تركيب اسنان سواء ثابت مثل حالتك او متحرك اي ان كان نوعه وخامته لا يحدث له تسوس لانها اشياء صناعيه جامدة لاحياة فيها والتسوس يحدث في السن الطبيعي فقط. ممكن يكون ظاهر شئ من المعدن بتاع التركيبة وهو لونه فضي غامق فظننتي انه تسوس وليس كذلك. او التسوس نحت الضرس الذي عليه التركيبة وليست التركيبة

تعليقات الزائرين

احمد محمد امبارك احمد محمد امبارك

لو اول يوم مركب طربوش بورسلين بس حاسس الطربوش مضيقني في الضرس ده طبيعي ولا الطربوش ضيق علي الضرس

icon 20 سبتمبر 2022
زائر زائر

كنت حاشيه ضرس عصب من حوالى عشر سنين والطببوش اللى عليه وقع هل ينفع يتركب تانى عند الدكتور نفس الطربوش القديم ولا لازم استبدله بطربوش جديد

icon 26 نوفمبر 2022