حقن المضاد الحيوي واستفسارها

icon 15 يونيو 2023
في حقن المضاد الحيوي سيفوبيد ١ جرام البودرة معاها اتنين محلول ٥مل استخدم واحد بس اكل بين البودرة؟ واه عملت اختبار اول مره بس بعد كده معملتش ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الاحمد
طب اسنان
ممكن يتحول السؤال لقسم الطب العام او الزملاء بالصيدلة مع التمنيات بالشفاء د.محمد الاحمد A clinic - Riyadh - Saudi Arabia tictok account / @ma.dds1/instag/ Dr.mohammadalahmad/