الم الاسنان بيصحيني من النوم

icon 12 مايو 2020
خلعت ضرسي من يومين والدكتور كتبلي علي باي بروفيند و كلافيموكس بس من بعد م البنج راح ومكانه فيه الم جامد لما اخد البراشيم دي بعد الفطار بيخف بس بعد م انام الصبح بيصحيني من النوم من كتر الالم فهل كده فيه مشكله ولا ده طبيعي وهيخف لأني اول مره اخلع ضرس

إجابات الأطباء على السؤال

د. لينا مجدي
طب اسنان
التزم بالتعليمات بس اهم حاجة يعني بلاش حاجات سخنة كتير بلاش تلعب بلسانك داخل الجرح بلاش مضمضة كتير واستمر على المسكن يومين كمان لو ظل الالم موجود ممكن ترجع للدكتور يطمن ان الجرح سليم