عمره سنوات خلع ضرسه اللبني بجميع اجزائه اي الجذور عند طبيب اسنان ف ضهو

icon 16 مايو 2016
طفلي عمره 8 سنوات خلع ضرسه اللبني بجميع اجزائه اي الجذور عند طبيب اسنان فهل يمكن ضهور ضرس دائم في هذه الحالة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ياسر عنجراني
طب اسنان
ان شاء الله بعمر 12 -13 سنة يظهر الضرس الدائم مع العلم ان بعض الحالات التي تم فيها القلع المبكر كحالة ابنك ظهر الضرس الدائم مبكرا ايضا

تعليقات الزائرين

I I

بنتي سنها ٦ سنين سنانها الاتنين اللي فوق بتلخلخ خالص هل اسسها تقع لوحدها ولا اشدها بقطنه

icon 30 نوفمبر 2022