تسوس الاسنان الاماميه لدى طفلي

icon 10 يونيو 2022
طفل 3 سنوات عنده تسوس رضاعه في الأسنان الاماميه الاربعه العلويه الدكتور قال لازم عمليه وتتشال الأسنان المسوسه ويتركب حافظ مكان والا ممكن يتسبب في ظهور خراج لكن لحد دلوقتي معملناش العمليه حاليا هو عنده ورم ف ال شفه اللي فوق هل ممكن يكون ده خراج مع العلم دي مش قرصة ولا في احمرار ولا قرح ولا حساسيه

إجابات الأطباء على السؤال

د. سيد محمد اسماعيل
طب اسنان
ممكن  يكون خراج نتيجة الاسنان  ويجب مراجعة طبيب متخصص في اسنان الاطفال للمتابعة والعلاج
د. خلود محمد فايد
طب اسنان
نعم من الممكن أن يكون خراج بسبب التسوس الموجود يجب مراجعة الطبيب حتى لا يتفاقم الوضع. ولا يؤثر الخراج على تكوين الأسنان الدائمة.